İşletmeniz İçin

Neden TourEnglish'i Seçmelisiniz?

TourEnglish, yeme-içme, konaklama, turizm ve otel işletmelerinde çalışan servis / bar / karşılama ekip üyelerinin mesleki İngilizce öğrenimine yönelik eğitim veren tek kurumdur. Alanında 25+ yıllık uzmanlığı bulunan sektör profesyonelleri ve eğitmenler tarafından hazırlanan bir müfredatla, ekip üyelerinizin en doğru, etkin ve hızlı şekilde yabancı dil hakimiyeti kazanmasını sağlar.
123

İhtiyaçlarınız Doğrultusunda
Ekibiniz İçin Özelleştirilmiş

Online Eğitimler

F&B servis profesyonelleri için misafirle iletişim, sipariş alma, misafirleri yönlendirme ve onlarla sohbet etme gibi onlarca farklı konu başlığında özelleştirilmiş müfredat.

Kurumunuzun ihtiyaçları, standartları (SOP) ve eğitim amaçları doğrultusunda esnek bir biçimde şekillendirilebilen eğitim programları.

Ekibinizin Çalışma Saatleri ile Uyumlu

Esnek Ders Programları

Önceden esnek olarak belirlenmiş ders programları ile ekip üyeleriniz kendileri için en uygun gün ve saatlerde eğitimlere katılsın.

Ekibinizin Büyüklüğüne Uygun

Ders Grupları

En etkin sonuçları almak üzere her bir grup için 8 kişiye kadar grup dersleri.

Günlük İş Hayatı İçin

Mesleki İngilizce

Konuşma ve konu anlatımına dayalı, uzman kişiler tarafından hazırlanmış alana özel müfredatı ile çalışanlarınız günlük iş yaşamında sıklıkla karşılaştıkları durumları rahatlıkla anlayacak ve misafirlerinizin istek, soru ve beklentilerini yanıtlayacak beceriler kazanır.

Sektöre Özel

Müfredat ve İçerikler

TourEnglish turizm, restorancılık, yiyecek & içecek alanlarında çalışan sektör profesyonellerine özel olarak olarak hazırlanmış nokta atışı içerikler sunar.

Böylece ihtiyaç duyulmayan içerikle vakit kaybedilmez ve çok hızlı sonuç alınır.

Uluslararası misafirlerinize sunduğunuz
hizmeti ekibinizin yabancı dil becerileri ile
kusursuz hale getirin.

Some institutions that choose our books and courses